100% ORIGINALT DANSK DESIGN | TOPKARAKTER PÅ TRUSTPILOT | Spar 20% på udvalgte modeller

Generelle oplysninger

Henry Archer ejes og drives af:

Henry Archer ApS
Møllegade 32
DK-8000 Aarhus C

Danmark

CVR nr.: 41 37 50 27

Tlf: +45 61 68 76 23

[email protected]

Vi betræber os for at besvare henvendelser indenfor 24 timer.
Du kan kontakte os på kontaktformularen her, eller skrive til os pr. mail: [email protected]

Kundeservice og support

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du har spørgsmål til brugen af dit Henry Archer produkt. Du kan kontakte vores support på [email protected] og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på kontaktformularen her.

Bemærk vi holder lukket alle helligdage samt weekend.

Priser

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Moms og køb i udlandet

Dansk moms er inkluderet i prisen ved køb indenfor EU. Ved køb udenfor EU er prisen eksklusiv moms, og du er selv ansvarlig for eventuelle importgebyrer, som opkræves af dit lokale toldvæsen.

Levering

Alle ordrer i Danmark leveres med Post Nord. Leveringstiden i Danmark er normalt 1-2 arbejdsdage.

Alle ordrer som leveres uden for Danmark leveres med DHL Express og evt. i samarbejde med lokalt fragtfirma i det pågældende land (eksempelvis USA). Vi tilbyder gratis fragt af alle ordrer over DKK 199,- i Danmark, og over 799,- i resten af verden.

Har du mod forventning ikke modtaget din forsendelse, eller har du spørgsmål til den, kan du kontakte os på [email protected] eller besøge Post Nords track and trace side for at spore din forsendelse.

Betaling

Alle priser på denne hjemmeside er DKK og inkluderer moms
Vi modtager betaling med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl samt udsolgte/udgåede varer.

Når vi modtager din ordre, vil du modtage en automatisk e-mail, som bekræfter din ordre.
Vi forbeholder rettigheden til ikke at sende varen, i tilfælde af at vores lager niveau på varen var ukorrekt da ordren blev lagt.

Hvis vi ikke er i stand til at levere din ordre, eller dele af den, vil vi kontakte dig på e-mail eller telefonen, samt give dig muligheden for at afmelde din ordre.

Pre-order / forudbestilling

Ved forudbestillinger hæves beløbet ved bestilling af varen. Vi tilbyder 2 typer forudbestillinger / pre-orders:

1: Forudbestillinger med fuld forudbetaling

2: Forudbestillinger med en betaling på 50/50 (halv betaling for forudbestillingsbekræftelse og resterende saldo på 50 % betales, når forudbestillingen er klar til at blive afsendt).

Alle forudbestillingsvarer kan ikke annulleres og kan ikke returneres ved levering, da de er lavet på bestilling.

Returpolitik

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Returnerede varer skal være ubrugte og i original stand, hvilket inkluderer ur, rem, vejledning og garantikort.

Vi tilbyder 14 dages returret på alle købte produkter hos Henry Archer. Returretten gælder 14 dage fra den dag du modtager din pakke, og gælder så længe produktet er ubrugt og i sin originale stand, hvilket inkluderer ur, garantikort, rem og vejledning.

Hvis du vil returnere eller bytte en vare, skal du kontakte os via kontaktformularen.

Når du returnerer, sørg da for at uret er forsvarligt pakket sammen i pakken i dets originale emballage, samt med evt. fyld i pakken. Herefter vedlægges returformularen i pakken, og pakken sendes tilbage til os fra din nærmeste Post Nord butik.

Find dit nærmeste PostNord indleveringssted her.

Returadresse:
Henry Archer ApS
Att: Returns
Langfreddal 18
8471 Sabro
Danmark

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Hvis ovenstående tidsfrister overskrides, forbeholder vi os retten til at afvise returneringen.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes vedlægger vores fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis den returnerede vare viser tegn på skade eller brug, forbeholder vi os rettigheden til at afvise returneringen. Såfremt varen, der ønskes ombyttet til, er udsolgt, bliver pengene automatisk refunderet.

Brug af returlabel koster 39 kroner, som modregnes når du får pengene refunderet. Når du bruger vores label, er din pakke fuldt forsikret og sporet under forsendelsen.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du  det beløb, du har indbetalt til os retur for de varer du returnerer, og som ikke er begrænset på fortrydelsesretten. Ønsker du at bruge vores returlabel, kan dette gøres mod gebyr på kr. 39,- som fratrækkes købsbeløbet.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Tilbagebetalingen foretages dermed som udgangspunkt retur til det kreditkort, som du har anvendt ved bestilling af varen.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Vi yder 24 mdrs. reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder fabrikationsfejl i uret.

Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen.

Kontakt kundeservice [email protected] eller via. vores kontaktformular, så vi kan vurdere din reklamation, og evt. finde den bedste løsning for afhjælpning.
Vedhæft gerne billede eller video med mailen, så vi på den måde har bedre mulighed for at undersøge.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer, skal varen sendes til:

Henry Archer ApS
Att: Returns + ordrenummer
Langfreddal 18
8471 Sabro
Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. Ved reklamationer afholder du selv evt. transportomkostninger.

Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af uret, misbrug, manglende vedligeholdelse, brugsskader, normal slitage (herunder patinering af rem) og lignende.

Forkert brug / brugsskader omfatter blandt andet:

 • Kondens forsaget af brug af uret i vand. Læs mere under kapitlet “Kondens” her
 • Slitage af rem. Remmen er produceret af organisk materiale, som udvikler naturlig patina. Vi anbefaler at vedligeholde læderet med lædercreme hver 4. md. Vi anbefaler at benytte lædercreme der er egnet til hudkontakt.
 • Ødelagt dato mekanisme, forsaget af indstilling af dato når ur-viserne viser tidsrummet mellem kl. 21.00-03.00, som der udtrykkeligt advares om i instruktionsbogen/FAQ. Læs mere under kapitlet “Indstilling af dato” her
 • Skader forsaget af stød.
 • Brug af uret i mindre end -20 grader eller mere end +45 grader.

Klagemuligheder

Skulle du have nogen klager vedrørende forkerte, beskadigede eller manglende varer, bedes du straks kontakte os på [email protected]

Ønsker at videresende din klager yderligere, kan du gøre det på dit eget sprog via den officielle hjemmeside for den Europæiske Kommission:
http://ec.europa.eu/odr

Du kan også klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

Force majeure

Vi har rettigheden til at påkende force majeure i tilfælde af krig, krigshændelser, borgerkrig, revolution, statslige sanktioner, strejke, lockout, blokade, naturkatastrofer eller lignende. Dette er ensbetydende med, at aftalen ikke skal opfyldes helt eller delvist. Skulle dette, i modsætning til vores forventning, forekomme, vil vi forsøge at underrette dig hurtigst muligt.

#HenryArcher

BESØG VORES INSTAGRAM

Vores kunder siger:

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Great finishing
"It’s not just great finishing considering the price, but it’s superb full stop"
only70watch
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Incredible level of detail
"The level of detail on this piece is incredible. You could spend a day diving, and just add easily wear it to a fireball dinner the same night."
Jay S. - Kenosha, USA
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Won't be taking this off for a while
"Just got the most beautiful micro I’ve ever owned, a Henry Archer Nordlys Meteorite … Won’t be taking this off for a while"
William S - Lago Vista, USA
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
NEON
"Just received the Henry Archer Nordlys Neon. Incredible. My other watches will be jealous!"
Michael B. - Londonderry, USA
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Gorgeous
Thanks for this gorgeous Henry Archer watch. Beautiful to see in person, finally. Stellar work!
Justin O. - Bayfield, USA
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Awesome
This watch is awesome!
Ian H., -Kidlington, United Kingdom
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
One of the best looking...
Received my Nordlys today. This has to be one of the best looking and best value pieces I’ve bought.
Darren A. - Tiblisi, Georgia
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Awesome finish and details
"Another microbrand added. Henry Archer, awesome finish and details."
Augusto C. - Vega Alta, Puerto Rico
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Quality, design and materials
Bought the new Nordsø. Out of the various watches I have bought over time, the watch from Henry Archer is the absolute best when it comes to quality, design and details. Highly recommended!
Gustav B. - Copenhagen, Denmark